Ontruimingen

 

 

Woning ontruiming voor ouderen

Wij verzorgen zorgvuldige een woning ontruiming voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.

De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming, sommige items komen terecht in onze winkel en wat wij niet gebruiken daar voor staat een goed doel voorop. Wij hebben contact met de juiste personen om bruikbare spullen te schenken aan hen die dat goed kunnen gebruiken en daar helaas geen budget voor hebben.  DE restanten worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt.

Het opleveren van een huis of appartement vergt vaak meer dan gedacht wordt en is meer dan het leeg maken van alle vertrekken.

Dankzij onze ervaring en zeer zorgvuldige manier van werken en zoals met u overeengekomen heeft u na onze werkzaamheden geen werk meer aan de betreffende woning.

Tijdens onze werkzaamheden houden we rekening met discretie en de emotionele waarde van de bezittingen.
woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuig schoon opgeleverd.

Als u daar prijs op stelt, kunnen wij ook de sleutel overdacht voor u overnemen, zodat u zeker bent dat alle werkzaamheden naar de eisen van de verhuurder worden uitgevoerd.
Bij een ontruiming heeft u vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij adpé Woonservice naar de mogelijkheden!

Wilt u een afspraak maken of gewoon wat informatie,

Bel ons vrijblijvend. Telefoon: 06 41 11 11 47

Wij zijn 24/7 bereikbaar via de mail

Wilt u geen verhuisstress meer! Laat u verhuizen door adpé Woonservice