adpe Woonservice

 banner woonservice klein

adpé helpt senioren en hun familieleden o.a met een seniorenverhuizing of woningontruiming. Wij zijn een klein bedrijf met oog voor de klant, wij nemen dan ook de tijd voor u en begeleiden u tot alles klaar is. adpé helpt senioren en / of  hun familieleden met een seniorenverhuizingen of woningontruimingen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds. Graag leggen wij u onze werkwijze uit en geven wij u een duidelijk antwoord op al uw vragen.

Waar zijn wij O.A te vinden

Met enige regelmaat zijn wij o.a. te vinden in Coloriet de Hoven – De Hanzeborg Lelystad – Woon-zorgcentra Flevoland De Ankerplaats – Woon-zorgcentrum De Uiterton Lelystad – Woon-zorgcentrum de Buizerd Lelystad.
Verhuizen

Senioren verhuizing – ontruiming

Een seniorenverhuizing kan plaatsvinden door noodzaak als voorbeeld het niet meer veilig zelfstandig kunnen wonen. Een woning ontruiming kan plaatsvinden na een verhuizing naar bijvoorbeeld een aanleunwoning, verzorgingstehuis of een serviceflat, maar ook na een overlijden van een familielid.

Werkzaamheden

Een woning bezem schoon opleveren met extra werkzaamheden kan ook geregeld worden. Behang afhalen – vloerbedekking verwijderen – schilder werkzaamheden – tuinopruiming.

Woning opleveren mogelijkheden

Uw woning binnen schoon en fris opleveren behoort ook tot een van onze mogelijkheden. Wij leveren standaard uw woning Bezemschoon op! In alle gevallen kan adpé Seniorenhulp u uitkomst bieden 24 / 7.

Oog voor de klant

Wij zijn een klein bedrijf met oog voor de klant,  wij nemen de tijd en begeleiden u tot alles klaar is. Hoe mooi is het als er ingepakt en gedemonteerd wordt, en wij staan u graag met raad en daad bij. Omdat iedere situatie anders is, komen we bij u thuis en maken we kennis daar bespreken alle wensen en mogelijkheden en aan de hand van wat wij overeenkomen stellen wij een vrijblijvende offerte op. Dan prikken we samen een geschikte datum voor uw verhuizing. we houden ons aan de afspraak zijn betrouwbaar, netjes en discreet.

Wat gebeurt er met overgebleven items!

De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming, sommige items komen terecht in onze winkel en wat wij niet gebruiken daar voor staat een goed doel voorop. Wij hebben contact met de juiste personen om bruikbare spullen te schenken aan hen die dat goed kunnen gebruiken en daar helaas geen budget voor hebben.  
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een afspraak maken of gewoon wat informatie, Bel ons vrijblijvend. Telefoon: 06 41 11 11 47

Verhuizen naar een kleinere woning

Er komt veel op u af wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of naar een zorgcentrum /verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp op maat. Voordat u gaat verhuizen, spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland gaat worden. Op de afgesproken verhuis datum staan wij op een afgesproken tijd bij u voor de deur om uw huisraad te vervoeren. Wij zijn uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen als bijvoorbeeld verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. U kunt uw inboedel natuurlijk ook zelf in- en uitpakken. Wij leveren ook verhuisdozen, inpakpapier, stikkers en stiften. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door adpé Woonservice ook alleen de verhuizing laten regelen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Totaalpakket voor uw Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:
 • Aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen
 • Inpakken van de huisraad en dozen merken
 • Verwijderen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex
 • Demonteren en verpakken van grote meubels
 • Verhuizen van groot naar klein
 • Het plaatsen en monteren van grote meubels
 • Uitpakken van de dozen
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex
 • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
 • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar of verhuurder
Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld Is er meer werk in de nieuwe woning nodig? Ook zijn wij dagelijks bezig met schilder- en behangwerk Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing, komen wij vrijblijvend bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij vrijblijvend eerst even bij u langs om dit alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent, komen wij eventueel nodig nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken, zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. Wilt u een afspraak maken of gewoon wat informatie, Bel ons vrijblijvend. Telefoon: 06 41 11 11 47 Wij zijn 24/7 bereikbaar via de mail

Wilt u geen verhuisstress meer! Laat u verhuizen door adpé Woonservice